Mitől lesz prémium egy fasírt? Ha szaftos, mégsem kelt zsíros érzetet. Ha könnyű, de mégis húsos. Ha érezzük, hogy van benne fokhagyma, és hagyma is, mégsem hagy a szánkban hagyma utóízt. Ha éppen annyira fűszeres, hogy élvezetet adjon, de ne bántson. Sokat kísérleteztünk, mire megalkottuk azt a receptet, ami úgy tűnik mindenkinek a kedvence lett.
Vallom, hogy a fasírtunk nincs a helyén kezelve. Egy húsétel, mely hűtőben egy hétig bőven eláll, úgy, hogy nem veszít az élvezeti értékéből. Sőt, vannak akik másnap szeretik igazán. Egymagában is megállja a helyét. Ezer arca van, hiszen más az állaga pogácsa, vagy golyó formában. Az egyben-sült, a kolbásszal töltött, vagy a tojással töltött stefánia vagdaltról nem is beszélve.
Mi megadjuk a módját, és ezzel megadjuk az értékét.